Regió7

Regió7

El CF Coll de Nargó es proclama subcampió de la V Copa Pirineus

Els nargonins posen com a segons classificats de la competició | JOEL VERA/FCF

Després de protagonitzar una excel·lent fase de grups que va permetre els nargonins classificar-se per a la final de la cinquena edició de la Copa Pirineus, el CF Coll de Nargó (Tercera Catalana) va perdre el partit en què es dirimia el títol contra el CF la Pobla de Segur (0 a 3). Per tant, els nargonins van aconseguir el subcampionat del preuat trofeu.

La final es va jugar al Municipal de la Pedrasanta (Tremp). Els pobletans (Tercera Catalana) van adquirir avantatge quan tot just s’havien disputat 12 minuts, gràcies a la destresa de Chouaib Ben Bammou. L’equilibri va predominar fins al descans i a l’inici de la represa. Miquel Molleví (min 68) va ampliar la renda del CF la Pobla de Segur (0 a 2) i l’expulsió per doble amonestació del nargoní Cristian Andrey Rodríguez (min 76) va sentenciar la final. A més, Rachid Ben Yazide (min 88) va arrodonir el triomf dels pobletans (0 a 3).

El partit per determinar el 3r i el 4t llocs va enfrontar el CF Tremp i el FC la Seu d’Urgell. La formació de la capital de l’Alt Urgell es va imposar per 1 a 2 i va signar la tercera posició final. Andeson Cayola va avançar els urgellencs als tretze minuts de la represa i Lian Raya va segellar la victòria (0 a 2) a les acaballes del partit (min 86). Els embats ofensius finals dels amfitrions van propiciar el gol de Sergio Fernández (min 89).