Regió7

Regió7

Segona victòria en tres jornades de l’OK Lliga de l’Igualada Rigat HC

Tety Vives va ser un baluard i va marcar dos gols a Vilafranca | ARXIU/MIREIA ARSO

L’Igualada Rigat HC va aconseguir un meritori triomf a la pista del CP Vilafranca (3 a 5), en partit corresponent a la 3a jornada de l’OK Lliga, i ocupa la sisena posició a la classificació. Tety Vives (min 6) i Aleix Marimon (min 16) van donar un substancial avantatge als arlequinats que Emanuel Necchi va minimitzar de seguida (min 17). A l’inici de la represa, el tercer i el quart gol igualadins, marcats per Tety Vives i Mats Zilken amb una diferència d’1 minut i 15 segons, van sentenciar el duel. Els altres resultats de la jornada van ser els següents: Girona CH, 0 Barça, 4; PHC Sant Cugat, 0 CE Noia Freixenet, 5; CE Arenys de Munt, 1 RC Deportivo Liceo, 6; CP Voltregà, 5 PAS Alcoi, 1 i Reus Deportiu, 1 Recam Làser Caldes, 1. Anit es va jugar el Finques Prats Lleida-Parlem Calafell.