Regió7

Regió7

L’AE Sallent guanya en dues categories en el seu torneig

L’entitat bagenca es va imposar en alevins i juvenils d’un campionat que va durar deu hores i que el Centelles es va endur en cadets i infantils

Els campions juvenils, amb el trofeu acreditatiu | AE SALLENT

Els equips aleví i juvenil de l’AE Sallent van aconseguir la victòria en el torneig que va organitzar la mateixa entitat bagenca. El campionat també comprenia les categories infantil i cadet, que van ser guanyades pel Centelles. El torneig va ser organitzat per l’entitat amfitriona, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Federació Catalana de Futbol Sala i la Diputació de Barcelona i tots els partits es van disputar al pavelló Agustín Rueda.

El conjunt aleví també es va poder proclamar guanyador | AE SALLENT

Així, en la categoria juvenil, l’AE Sallent es va proclamar campió després de vèncer en la final l’EFS Ripoll per un clar resultat de 8-3. L’altra victòria del conjunt taronja i negre va ser en els alevins, en què els bagencs van derrotar l’Athlètic Aguilar per 5-2.

Les altres dues victòries van ser per al Centelles. En la categoria infantil, va ser novament l’Athlètic Aguilar qui es va quedar a punt del triomf, però va perdre en la tanda de penals després que el partit s’acabés amb empat a un gol. Finalment, el Centelles també va vèncer en cadets, en què va derrotar en el partit decisiu precisament l’AE Sallent per 2-0, amb la qual cosa els locals van quedar a punt de fer un triple de títols.

Després de deu hores de partits, entre les deu del matí i les vuit del vespre, van entregar els premis el coordinador de futbol sala de l’AE Sallent, Salva Pulido i el director esportiu de l’entitat, Joan Martí.

Compartir l'article

stats