El CB Castellet celebrarà avui l’acte central del seu 50è aniversari davant de 280 persones que es reuniran al pavelló municipal amb la presència, entre altres autoritats, del president de la Federació Catalana de Bàsquet, l’urgellenc Ferran Aril. De fet, el club fa cinquanta anys, tot i que hi ha constància de bàsquet a Sant Vicenç ja en els anys cinquanta del segle passat.

La covid ha provocat que les festes s’hagin hagut d’endarrerir un any però aquest fet es compensarà amb tot un seguit de sorpreses a partir de les vuit del vespre. S’inaugurarà un monument en reconeixement als fundadors del club i a tothom qui ha format part de l’entitat. A més, es donarà a conèixer la nova mascota del club i el nom, que van ser triats per votació popular entre els integrants del CB Castellet.

A més, també es publicitarà el nou himne del club, interpretat pels jugadors i membres del club, entre els quals el seu compositor, Miquel Coll i Trulls. Tot seguit, s’emetrà un documental que recull la història del club i hi haurà reconeixements a directius i jugadors històrics que, d’alguna manera, han destacat en el primer mig segle de vida de l’entitat.