Regió7

Regió7

L’Igualada Femení s’avança però el desencert a les àrees el condemna

Aida Mas, durant la gran jugada que va representar l’1-0 | OSCAR BAYONA

L’Igualada Grupo Guzmán va caure derrotat (1-3) en un altre partit, com el de la setmana anterior a Vila-sana, en què va plantar cara a un rival important, però del qual no va poder treure cap punt. Les jugadores de Carles Marín es van arribar a avançar en el marcador i van posar a prova en força ocasions la portera Anna Ferrer, però el conjunt fragatí va estar més encertat a les àrees en accions cabdals, dos penals que li van acabar d’aclarir el panorama.

Les anoienques van sortir molt concentrades i van marcar ben aviat, al minut quatre, gràcies a una gran acció individual d’Aida Mas, que va fer un revers i va rematar al fons de la xarxa. Però sis minuts després, la veterana Adriana Gutiérrez va caure a l’àrea davant de la presència de Pati Miret. El col·legiat va indicar el penal i la jugada va iniciar una batalla entre les dues jugadores que va durar tot el partit. Teresa Payá va transformar el llançament de manera directa i va iniciar-se un altre partit.

En aquest, l’Igualada arribava però era el Fraga qui ho feia amb perill, i es va avançar amb un xut de la mateixa Gutiérrez que es va empassar, en l’única errada, la portera Carla Batlle. El Fraga va fer el tercer, però l’àrbitre va anul·lar el gol de Varzeas per tocar la bola amb el patí. A la represa, l’Igualada va sortir a totes, però la desena falta d’equip, de Carolina Herrera, va permetre a Vinyet Prat marcar un 1-3 que ja seria irremuntable.