Regió7

Regió7

Lorena Medina queda vuitena en terra a la prova de la Copa del Món de París

La gironellenca de l’Egiba, que havia arribat a la final amb la quarta millor nota, prepararà ara la seva participació al memorial Blume i al Mundial

Lorena Medina a la prova de la Copa del Món de París

Lorena Medina a la prova de la Copa del Món de París Redacció

Para ver este vídeo regístrate en Regió7 o inicia sesión si ya estás registrado.

Lorena Medina a la prova de la Copa del Món de París Jordi Agut

La gimnasta gironellenca de l’Egiba Lorena Medina ha estat vuitena en la final de terra de la prova de la Copa del Món que s’ha disputat aquest diumenge a la tarda a París. En un escenari monumental com l’Accor Arena, a París-Bercy, Medina ha fet una nota d’11,600 punts, allunyada dels 12,800 que li van servir per entrar a la final amb la quarta millor nota.

Medina ha clavat les tres diagonals en l’exercici de la final, tot i que en l’últim ha tingut un desequilibri cap enrere que l’ha penalitzada. La victòria ha estat per a l’estatunidenca Jordan Chiles, amb un gran exercici que li ha valgut una nota de 14,050 punts. Segona ha estat la seva compatriota Shilese Jones, amb 13,500 i tercera, la britànica Jennifer Gadirova, amb 13,250. A la final hi havia una altra representant de l’equip estatal, l’alcoiana Laura Casabuena, que ha obtingut una brillant quarta plaça amb 12,750 punts.

Després d’aquesta actuació a París, en què també va intervenir en les classificatòries de salt, Lorena Medina i les seves companyes de l’Egiba prepararan la seva participació al memorial Joaquim Blume, dissabte vinent a Barcelona, i al Mundial de Liverpool, que comença a final d’octubre.

També ha estat a París el manresà Thierno Boubacar Diallo, que no va poder superar les classificatòries de cavall amb arcs i paral·leles. La setmana que ve serà a Szombathély, a Hongria, per participar en una altra prova de la Copa del Món.

Compartir l'article

stats