Regió7

Regió7

El CB Vilatorrada supera amb un triple el CB Artés

El partit va estar marcat per la igualtat i no es va resoldre fins a les dues últimes possessions en què els locals van estar més encertats

El partit es va decidir en els últims minuts | EDUARD VEGA

Terra Endins CB Vilatorrada i Grup Via - Artés van protagonitzar un igualat partit en el seu inici de temporada a la Copa Catalana. Els santjoanencs, que gairebé no s’han pogut reforçar aquest estiu, rebien a casa un Artés que té aspiracions clares de tornar a ser l’any que ve equip de lliga EBA.

Els artesencs van començar amb empenta el partit i a mitjans del primer quart gaudien d’un avantatge de vuit punts, però els locals van reaccionar i van escurçar la diferència, acabant el quart només un punt darrere.

Una tònica semblant va seguir durant el segon període i, tot i la igualtat, els dos equips van enfilar els vestidors a la mitja part amb un resultat de 33-38 favorable als visitants.

La represa va suposar un canvi en el joc dels locals, que van augmentar la intensitat en el joc i van gaudir d’un major encert que els va permetre anotar 27 punts i situar-se set punts per sobre dels artesencs.

L’últim quart va apropar ambdós equips i, amb un triple, els visitants van empatar el partit a 70. Els locals però, no es van encongir i a falta de menys d’una possessió van anotar un triple que els visitants no van poder contestar.