La formació sènior femenina del CF Igualada es va reivindicar després de la inesperada derrota encaixada en la primera jornada del Subgrup 1A de la Preferent Femenina al feu de la UD Viladecans (4 a 2) i va infligir una golejada d’escàndol al CF Pardinyes (8 a 0), un conjunt que la temporada passada militava a la Primera Nacional. Les assistències de Marina Salanova i Laura Marcet van propiciar els gols de Jana Marimon (min 25) i Laia García Peke (min 28). A més, abans del descans, Elena Alert va aprofitar un refús, després del servei d’un córner, per sentenciar el duel (3 a 0). A la represa, les amfitriones van sotmetre el seu oponent a una allau ofensiva. La central María Florentín va transformar dues rematades de cap inapel·lables (minuts 70 i 86) i Pauli Bohigas va completar un llustrós hat-trick en els minuts 47, 55 i 88).