El gimnasta manresà de l’Egiba Thierno Diallo ha aconseguit aquest diumenge la medalla de bronze en la final de paral·leles de la prova de la Copa del Món que s'ha disputat a la ciutat hongaresa de Szombathély. Diallo, que s’havia classificat divendres amb la millor nota, ha fet una puntuació de 14,333 punts i ha estat pel guanyador, l’ucraïnès Illia Kovtun (15,100) i pel japonès Minori Haruki (14.766).

El bagenc havia entrat a la final amb la millor nota de les classificatòries, un 14,550 que aquest diumenge tampoc no li hauria donat cap de les dues primeres posicions. Tant l’ucraïnès, com el japonès han millorat les prestacions i li han passat a davant. Això sí, Diallo s'ha defensat bé dels atacs de la resta de classificats. Així, el taiwanès Hung Yuan-hsi ha estat quart amb 14,133 punts. L'han seguit el japonès Soichiro Tanabe (14,100), el britànic Adam Tobin (13,766), l’hongarès Krisztian Balazs (13,300) i el també representant de la Gran Bretanya Pavel Karnejenko (10,733).

Lorena Medina, quarta al memorial Blume

D’altra banda, la gironellenca Lorena Medina va ser quarta en el memorial Blume que es va disputar dissabte. Medina, finalista la setmana anterior a la prova de la Copa del Món de París, va fer 50,350 punts i va ser superada per les italianes Manila Esposito i Veronica Mandriota i per l’alacantina Laura Casabuena, companya a la selecció espanyola.