El gimnasta manresà de l’Egiba Thierno Diallo va aconseguir ahir la medalla de bronze a la final de paral·leles de la prova de la Copa del Món que es va disputar a la ciutat hongaresa de Szombathely. Diallo, que s’havia classificat divendres amb la millor nota, va fer ahir una puntuació de 14,333 punts i va ser superat pel guanyador, l’ucraïnès Illia Kovtun (15,100) i pel japonès Minori Haruki (14.766).

Diallo (dreta), al podi amb Haruki i Kovtun | MATSZ.HU

El bagenc havia entrat a la final amb la millor nota de les classificatòries, un 14,550 que ahir tampoc no li hauria donat cap de les dues primeres posicions. Tant l’ucraïnès com el japonès van millorar les prestacions i van passar-li al davant. Això sí, Diallo es va poder defensar bé dels atacs de la resta de classificats. Així, el taiwanès Hung Yuan-hsi va ser quart amb 14,133 punts. El van seguir el japonès Soichiro Tanabe (14,100), el britànic Adam Tobin (13,766), l’hongarès Krisztian Balazs (13,300) i el també representant de la Gran Bretanya Pavel Karnejenko (10,733).

D’altra banda, la gironellenca Lorena Medina va ser quarta en el Memorial Blume que es va disputar dissabte. Medina, finalista la setmana anterior a la prova de la Copa del Món de París, va fer 50,350 punts i va ser superada per les italianes Manila Esposito i Veronica Mandriota i per l’alacantina Laura Casabuena, companya a la selecció espanyola.