Regió7

Regió7

El Gimnàstic de Manresa s’imposa al Sallent i és líder

Els escapulats, que ho han guanyat tot, van remuntar el gol visitant i van acabar golejant malgrat la intensitat del conjunt sallentí

Gimnàstic i Sallent van disputar un duel intens | OSCAR BAYONA

El Gimnàstic de Manresa segueix amb la seva bona ratxa i va vèncer per quatre gols a un davant un Sallent molt competitiu i que va dominar la pilota durant bona part de l’enfrontament, però que no aconsegueix sumar la primera victòria del curs.

El conjunt visitant va començar dominant el partit, però no tenia les ocasions i només va poder marcar mitjançant Albert Enrique. En canvi, el Gimnàstic va fer dos gols a pilota parada a les acaballes de la primera meitat, ambdós obra de Cristóbal Pérez, que els va permetre arribar al descans davant al marcador.

A la segona meitat, cap dels dos equips va dominar, però els manresans van tenir les ocasions més clares. No va ser, però, fins als minuts finals, amb el Sallent buscant l’empat, quan Abadal primer, i Suárez després, van poder fer més gran el marcador.

El Gimnàstic, recentment ascendit a la categoria, ha guanyat els tres partits i és el colíder del grup juntament amb el Calaf. El Sallent, que la temporada passada jugava a Segona, segueix sense guanyar i porta només dos punts en tres partits, tot i haver competit en tots tres enfrontaments.

Compartir l'article

stats