El físic i el talent d’un equip que actua com a promoció al Casademont Saragossa han acabat amb totes les possibilitat de victòria en el debut lliguer de l’Esparreguera a EBA (61-55).

En el primer quart, els dos equips es van manteni ordenats al darrere i poc encertats en atac, fet que va propiciar una baixa anotació. Aquesta dinàmica es va trencar a falta de cinc minuts per a la mitja part, quan els locals van trepitjar l’accelerador i van tancar el quart amb un resultat de 15-4.

A la represa, els visitants es van mostrar irregulars en atac, tot i que ràpidament van tornar a gaudir de bones oportunitats de tir però amb poc encert. Durant el quart període, l’Esparreguera va arribar a perdre de 24 punts, però van saber reaccionar i no van abaixar els braços, emportant-se l’últim quart i reduint fins a 6 punts la derrota.