Regió7

Regió7

Guillem Muñoz es proclama campió català d’ultramarató

Cortada, Muñoz i Gutiérrez, d’esquerra a dreta del podi | FED. CAT. DE CICLISME

El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz (Edbikes Figueres) es va proclamar campió de Catalunya d’ultramarató de ciclisme de muntanya en la prova que es va disputar a Castellví de la Marca, a l’Alt Penedès. La cursa també servia com a final de la Copa Catalana d’ultramarató. Els participants van recórrer 125 quilòmetres amb gairebé 3.600 metres de desnivell positiu.

Muñoz va compartir part més alta del podi amb la pontsicana Ramona Gabriel (Garmin-Lapierre), amb la qual cosa tots dos van revalidar el títol aconseguit el 2021. En la prova d’homes, el segon classificat va ser Josep Andreu Cortada, que va aprofitar els punts d’aquesta segona posició per aconseguir el títol de la Copa Catalana. Va sumar 655 punts. Tercer va quedar Sergio Rodríguez, del Biking Point, segon en la Copa Catalana, amb 505 punts.

En la categoria femenina, les corredores que van acompanyar Gabriel en el podi van ser Ada Xinxó i Anna Bello, totes dues del Cicles Catalunya. En la Copa, Gabriel va empatar amb Raquel Ledesma, de la UC Sant Vicenç de Castellet. Per la seva banda, Melcior Faja (PC Navarcles), va guanyar el campionat català de màster 40.