L’Igualada va empatar (2-2) al camp del Turó Peira barceloní en un partit on els anoiencs vencien fins a l’últim minut, però que, al final, es van quedar només amb un punt que no els permet estrenar la casella de les victòries.

Després d’una primera meitat on cap dels dos equips va trobar la xarxa visitant, a la segona l’Igualada va començar millor i, al minut 51, Oscar Oliver feia el primer gol dels igualadins. Nou minuts més tard, Pedro José Calvo ampliava l’avantatge, però la ràpida reacció d’Albert Bernabeu va deixar obert el partit, fins que, al minut 89, quan l’Igualada es defensava de la recerca de l’empat barceloní, Antonio García va fer el definitiu empat a dos.

D’aquesta manera, l’Igualada porta dos empats en les dues primeres jornades de lliga, i actualment són novens a la classificació, ja que, malgrat estar invictes, encara no han guanyat tampoc cap partit.

A la pròxima jornada, l’Igualada juga contra l’Alpicat, equip que ha sumat un punt en els dos primers partits.