Regió7

Regió7

Un mal inici condemna durament el Navarcles

Una primera part dolenta va propiciar un resultat molt ampli contra un dels líders de la categoria, el Viladecavalls, que va ser molt superior

Dos jugadors lluiten per la pilota | JORDI BIEL

El Navarcles va pagar cara una mala primera meitat i va caure golejat per zero gols a quatre contra un Viladecavalls molt potent que no va donar opció als locals.

El conjunt de Jordi Carrera no va entrar bé al partit, i el conjunt del Vallès, molt més intens, va aprofitar per marcar el primer gol als disset minuts de joc, obra de Isaías Izquierdo. A les acaballes de la primera meitat, Ivan Gómez va augmentar el marcador visitant.

A la segona meitat, el Viladecavalls es a relaxar i va permetre al Navarcles apropar-se, però en quatre minuts, Daniel Rodríguez i Ivan Gómez de nou van sentenciar. A partir d’aquí, ambdós equips van igualar les forces i els bagencs van tenir opcions per maquillar el marcador, però no van aconseguir-ho. Els locals van reclamar un penal, però el col·legiat no el va concedir.

Amb aquest resultat, els navarclins sumen tres punts en quatre partits i són catorzens, mentre que el Viladecavalls es referma com un dels candidats a l’ascens i es col·loca segon, empatat amb el líder, el PB Anguera B, el Cardona i l’Avià, tots ells amb deu punts.

Compartir l'article

stats