El Tenea Esparreguera segueix sense conèixer la victòria després de tres jornades a la Lliga EBA. Aquest dimecres ha perdut per 62-63 davant del CB Valls en un duel en què ha estat a punt de capgirar un desavantatge de 19 punts en el tercer quart (30-49). Al final, però, li ha faltat temps i només s'ha pogut acostar al punt final.

Els jugadors verds no han iniciat bé l'enfrontament, sobretot després d'un parcial de 3-12 en el tram final del primer període, que ha propiciat que el Valls superés el doble dígit de distància. Aquest s'ha mantingut i incrementat durant els dos següents parcials, en què l'atac local no funcionava i l'equip de l'Alt Camp, amb els punts de Liukko, anava incrementant la diferència.

Però aleshores hi ha hagut un canvi. Tres triples seguits, dos de Fontanals i un de Raventós, han donat ànims a l'Esparreguera ,que s'ha arribat a situar a deu punts abans del final del període. En el darrer, tot i que el Valls ha controlat el joc al principi, la distància s'ha anat encongint i els amfitrions s'han situat a un sol punt (58-59), després d'un bàsquet de Sellarés. Un triple de Timoner ha fet molt mal, i encara més quan Fontanals ha errat el posterior. Amb 58-62, Liukko ha antat un tir lliure. Llavors, Campaña ha ficat un tir lliure i ha errat l'altre, però el triple final de Raventós ja no ha estat suficient (62-63).

La fitxa del partit:

TENEA ESPARREGUERA: Sellarés 6, Bardés, Roig 15, Raventós 16, Campaña 13 -cinc inicial- Cornet, Fontanals 8, Almirall 4 i Truñó

CB VALLS ÒPTIQUES TEIXIDÓ: Timoner 12, Domènech, Besora 11, Marcus Vinícius 6, Liukko 15 -cinc inicial- Fàbregas, Barberà 10, Mateu 3 i Trouvé 6

Àrbitres: Oliver i Alcañiz

Parcials: 10-22, 23-36 (descans), 39-51, 62-63