El Covisa Manresa visita aquest dissabte, a partir de dos quarts de set de la tarda, la pista del Barceloneta Futsal, actual cuer de la Segona Divisió B, amb la intenció d'oblidar la derrota de la setmana passada a casa contra el Penya Esplugues (2-4) que li va costar el lideratge.

La pista de l'equip barceloní sol anar bé als bagencs i la situació que ocupa ara mateix a la taula classificatòria sembla irreal pel potencial de la seva plantilla. Arriba, a més, després d'una polèmica viral a les xarxes en el partit que el va enfrontar al Canet en la jornada anterior.

Els manresans tindran la baixa de Carles Lavado. Els àrbitres de l'últim partit van interpretar una falta seva com d'últim jugador en el moment en què els blanc-i-vermells jugaven amb cinquè home en els instants finals i això suposa un partit de sanció. Una victòria significaria no perdre pistonada respecte del grup de dalt, ara que el Covisa és quart, a tres punts del Penya Esplugues i a dos del Cerdanyola i el Picassent.

També aquest dissabte, però a Segona Divisió, el Sala 5 Martorell visita la pista del Full Energía Saragossa. Els martorellencs són tercers i volen conservar o millorar aquesta posició de privilegi contra un rival que ve de tres derrotes consecutives.