El Manresa CBF va aconseguir una victòria important (53-58) a la pista d’un SESE que s’havia mostrat molt combatiu a casa.

L’inici de partit va ser molt positiu per a les manresanes, que al minut 7 de partit van aconseguir un avantatge de 12 punts (6-18). Tot i aquest domini del ritme i del partit, les visitants no van poder trencar mai el partit i, en acabar el segon quart de l’enfrontament, les bagenques gaudien d’un avantatge de 10 punts (23-33).

Al tercer període, les locals van etzibar un parcial de 12-2 que va igualar el marcador. La defensa agressiva local impedia al Manresa CBF anotar amb facilitat, però les manresanes van tancar el quart amb 5 punts d’avantatge. Els tirs lliures finals i la bona defensa van certificar una victòria visitant que les manté com l’únic equip invicte a Copa Catalunya.