Un italià ha apunyalat aquest dijous a cinc persones, tres d'elles de gravetat entre les quals es troba el futbolista valencià del Monza Pablo Marí Villar, en un succés que ha tingut lloc en un supermercat de la localitat d'Assago, als afores de Milà.

El futbolista, ha explicat l'agència ANSA, ha estat traslladat a l'hospital Niguarda de Milà, on estan arribant el conseller delegat del club, Adriano Galliani i l'entrenador Raffaelle Palladino. El jugador es troba conscient i el seu estat no és greu.

L'atac s'ha produït al voltant de les 18.30 hores (16.30 GMT) quan un home de 45 anys ha agafat un ganivet dels prestatges d'un supermercat Carrefour situat a l'interior d'un centre comercial i ha començat a apunyalar als presents, ferint a cinc d'ells, segons les primeres informacions. Entre els ferits hi ha quatre homes, de 28, 30 i 40 i 80 anys, tres dels quals es troben en estat greu.

Segons aquests mitjans, un dels ferits és el defensa espanyol cedit aquesta temporada al Monza propietat de Silvio Berlusconi, però es desconeix el seu estat.

La cadena Carrefour ha activat immediatament "un servei de suport psicològic per a tots els empleats directament o indirectament involucrats en l'incident".

L'autor dels fets ha estat detingut per la policia, segons han informat els mitjans de comunicació.