El Cardona va treure profit d’una gran primera part i es va imposar al camp del Gimnàstic de Manresa (1-3) en un partit de la part alta de la classificació. De fet, ambdós equips arribaven empatats al duel.

Al primer temps, un Cardona molt més actiu va controlar la pilota i, en una acció d’estratègia, Alejandro Torres va fer el primer gol cardoní als cinc minuts de joc. Els manresans van reaccionar i van empatar amb un gol de falta lateral, obra de Blai Abadal. Però dos gols en tres minuts, primer un penal executat per Xavier Ratera, i després una jugada individual de Quadri Alaran, van posar els de David Andreu davant en el marcador.

A la segona meitat, el Nàstic va prendre la iniciativa en busca d’un gol que els posés dins del partit, però el bon bloc defensiu dels visitants va deixar els de la capital sense gaires ocasions, i el resultat no es va moure en tot el segon temps, tot i que ambdós equips van tenir oportunitats per marcar.

Amb aquest resultat, el Cardona avança i es col·loca quart classificat, amb 15 punts, mentre que el Gimnàstic és sisè a la taula, amb dotze punts. El líder segueix sent l’Avià, amb dos punts per sobre de la PB Anguera B.