La disputa de la cinquena jornada va reportar al CFS Esparreguera d'Àlex Tudela la primera victòria de l'exercici al grup 2n de la Tercera Divisió Nacional, un triomf fonamental per evitar consolidar-se a la zona de descens. Els blanc-i-vermells van vèncer l'Huracans La Selva del Camp (4 a 3) i milloren de forma significativa la seva situació a la taula classificatòria. El conjunt del Baix Llobregat va dominar el seu oponent durant tota la confrontació i va merèixer un triomf més engruixit. La qualitat dels entrenaments desenvolupats durant la setmana va propiciar una substancial millora en les prestacions ofensives dels esparreguerins, que en moltes fases del duel van rendibilitzar l'opció tàctica de jugar amb pivot. En aquest context, els amfitrions van generar ocasions de gol des dels primers minuts, un fet que va permetre al porter tarragoní Pol Sorrosal iniciar la seva exhibició d'aptituds. El tanca Carles Cantón va donar avantatge als blanc-i-vermells (min 11) i Ferran Roig va reequilibrar el marcador abans del descans (min 17).

Al primer minut de la represa, Jordi Boleda va avançar altra vegada els esparreguerins, però un contracop va habilitar Younes Yarrouti per neutralitzar aquest gol (min 22). El tercer avantatge dels blanc-i-vermells tampoc va ser definitiu. Marc Rofés (min 30) va replicar l'anotació de Joan Roy (min 24). L'ala esquerra Jordi Boleda va marcar el decisiu 4 a 3 quan faltaven sis minuts per al final. Ara sí, els amfitrions van conjurar tots els embats ofensius del seu oponent i van certificar una valuosa victòria.

Per la seva banda, el Futsal Athletic Vilatorrada va sumar el segon triomf consecutiu a la seva pròpia pista contra l'EFS Balaguer Comtat d'Urgell (4 a 3). El gol inicial de Gerard Roca (min 13) i un hat-trick de Martí Tantiñà (minuts 17, 19 i 20) van permetre als bagencs segellar la quarta victòria en cinc jornades, tot i que a les acaballes del partit els visitants van reduir l'avantatge dels jugadors de David López Borjas fins a la mínima expressió. Els santjoanencs es consoliden a la segona posició a la classificació (12 punts) i es presenten com la principal alternativa al líder invicte, Les Corts Esportiu (15).

Per últim, el Restaurant La Barca FS Monistrol i l'Esmebages CEFS Santpedor van cedir dues doloroses derrotes al seu feu. El FS Salou es va imposar a Monistrol de Montserrat (0 a 5) i el Lamsauto Futsal Lleida va golejar al Municipal Rafa Martínez (2 a 8). Els monistrolencs ocupen la tretzena posició a la classificació, amb 4 punts, i els santpedrorencs són cuers (0 punts).

La fitxa tècnica

CFS Esparreguera. Àlex Infante (p), Carles Cantón, Marc Godall, Jordi Boleda i Marc López Marlo -cinc inicial-, Ferran Pedregosa, Xavier Gasulla, Joan Roy, Lahbib El Khoulati i Enrique Arnáiz.

Huracans La Selva del Camp. Pol Sorrosal (p), Taoufik Boukhabza, Raül Font, Smail Kassemy, Andreu Ferré, Joan Estivill, Ferran Roig, Younes Yarrouti, Marc Estivill, Josep Burata, Marc Rofés i Jordan Ribes (p).

Àrbitres. Francisco Javier Gómez García, Óscar Moreno Teba i Sònia Aguilar Miranda. Van excloure per doble targeta groga el tècnic del conjunt tarragoní José Luis Cruz (minuts 14 i 34). Van amonestar els locals Marc Godall (min 13), Enrique Arnáiz (min 23), Àlex Infante (min 24) i Àlex Tudela (entrenador)(min 25) i els visitants Pol Sorrosal (min 11), Marc Estivill (min 18) Joan Estrivill (min 34) i Marc Rofés (min 34).

Gols. 1-0 Carles Cantón min 11, 1-1 Ferran Roig min 17, 2-1 Jordi Boleda min 21, 2-2 Younes Yarrouti min 22, 3-2 Joan Roy min 24, 3-3 Marc Rofés min 30 i 4-3 Jordi Boleda min 34.