L’estratègia plantejada pel tècnic del CG Puigcerdà Salva Barnola va sorprendre el líder invicte de la Lliga Nacional, el CH Jaca, i va permetre els puigcerdanencs optar a puntuar a terres aragoneses fins el darrer tram de la confrontació (6 a 2). Tot i encaixar ben aviat el primer gol de Pablo Pantoja (min 08.45), els cerdans van mantenir unes excel·lents prestacions en defensa que els van permetre armar el contracop que va culminar (1 a 1) Sergei Stetsyura (min 19.25). Nacho Granell va donar avantatge als visitants a l’inici del segon parcial (min 21.12), però Carlos Rivero el va neutralitzar de seguida (min 23.57). La igualtat va prevaler fins els darrers minuts. Alejandro Carbonell va materialitzar el 3 a 2 (minut 46.08) i Jaime Capillas (min 55.33) va sentenciar el guanyador del matx (4 a 2).