Una segona part brillant va donar el triomf al Bàsquet Manresa en la visita a Mataró. Els bagencs van saber atacar amb encert la zo-na 2-3 que van plantejar els locals durant 39 minuts i en el tercer període van obrir un forat a favor que ja seria definitiu.

L’intercanvi de cistelles va marcar l’inici del matx, amb un Manresa que va anar de menys a més en l’aspecte defensiu. A l’equip li va faltar contundència, sobretot en les jugadores d’1 contra 1 i amb les portes enrere que facilitaven cistelles senzilles als del Maresme. Posteriorment, però, els jugadors d’Oriol Pozo van ajustar, van pujar la línia de defensa i van tancar el rebot, un fet que els va permetre córrer i començar a marcar diferències en el marcador.

Tot i que el darrer parcial va ser de poca producció ofensiva per les dues parts, amb un exigu 6-11, el Bàsquet Manresa va saber defensar la renda assolida anteriorment i es va acabar imposant per setze punts de diferència. Un resultat meritori, oimés tenint en compte les baixes que té el conjunt bagenc.