Els atletes de l’Avinent Manresa Najwa Chouati i Jan Bayona han viscut un cap de setmana triomfant en les respectives universitats nord-americanes amb les quals van quedar campions de les respectives conferències.

Així, a Califòrnia, Chouati va quedar tercera en la cursa de cros de la California Collegiate Athletic Association (Divisió II) i va ajudar la Stanislaus State, la seva universitat, a guanyar per equips. L’atleta de l’Avinent, considerada també la millor debutant, va fer un temps de 21.20.9, a 26 segons de la seva companya, Kaela Dishon, que va guanyar, i a nou de la segona posició. Durant la cursa, a més, va anar primera en el decurs de molts quilòmetres.

En una altra divisió, la South Atlantic Conference, Jan Bayona va quedar divuitè de la cursa de 8 km amb 26.39.5 i la seva universitat, la de Wingate, va obtenir la victòria final.