El Barça ha guanyat l'Osasuna (1-2) en un partit que s'ha complicat després de l'expulsió del polonès Robert Lewandowski en el minut 31. Aquesta acció no ha impedit als blaugrana emportar-se els tres punts gràcies als gols de Pedri i Raphinha en la segona meitat de la trobada de comiat de Gerard Piqué, expulsat en el descans per increpar a l'àrbitre.

El gol inicial de David García ha servit als locals per a donar la sorpresa davant d'un Barcelona que ha dominat la possessió de pilota en tot moment. La doble groga al davanter polonès ha donat ales als locals.

Després del descans, Pedri ha empatat el matx. Xavi Hernández ha vist com els seus jugadors han anat picant pedra a poc a poc. Els canvis ofensius han fet somiar al Barcelona, mentre que l'Osasuna no ha estat de manera clara pels tres punts.

A cinc del final, el brasiler Raphinha ha silenciat El Sadar amb el definitiu 1-2 que serveix als culers per a anar-se'n a l'aturada mundialista com a líder en solitari.

Baralla entre ultres abans del partit

Tres persones han resultat ferides, en un principi de manera lleu, en un enfrontament entre seguidors ultres en un bar de Navarra que ha tingut lloc hores abans del partit que enfronta aquest dimarts a la nit Barça i Osasuna.

Mitjans locals, que citen fonts policials, informen que la baralla ha començat quan seguidors ultres del Barça han entrat al local i han agredit els seguidors del club contrari. El bar també ha patit destrosses. Tant l'Osasuna, que atribueix igualment el fet a radicals culers, com el Barça, que parla d'actes de vandalisme protagonitzats aquesta tarda per aficionats ultres, han condemnat els fets.