"Extraordinària" i de la que li hauria agradat "gaudir més en el dia a dia". Així ha descrit Leo Messi l'etapa al Barça en què el santpedorenc Pep Guardiola n'era l'entrenador en una entrevista emesa pel programa 'Universo Valdano', de Movistar+.

L'argentí, que ha sorprès sincerant-se i opinant sobre un període de la seva carrera del qual havia parlat molt poc fins ara, considera que Guardiola va canviar el futbol i li va permetre a ell fer un salt de qualitat per convertir-se en el millor del món.

"Va ser una etapa extraordinària, perquè tot va sortir bé. D'una banda, ve Guardiola, que em va ensenyar i em va fer créixer. Per una altra, era una generació única. Era impressionant anar a jugar a qualsevol camp, ja que guanyàvem fos qui fos el rival i com ho fèiem, tenint la possessió al 80 %", explica el jugador ara del PSG.

Messi diu que quan mira enrere s'adona del que va ser aquella època màgica: "Amb el pas del temps t'adones que va ser quelcom únic".

Tornant a Guardiola, l'argentí assegura que el bagenc "va fer molt mal al futbol, perquè semblava tan fàcil que tothom volia jugar igual. Després m'he anat trobant molts que volien fer de Guardiola i m'ha servit per a adonar-me del que vam fer".