El Cadí la Seu ha derrotat el Grengewald luxemburguès (54-90) en el tràmit de la quarta jornada de la primera fase de l'Eurocup femenina de bàsquet. Les urgellenques segueixen segones de grup perquè, en l'altre partit de la jornada, el Casademont Saragossa s'ha imposat a les belgues del Castors Braine per 73-69 i reté la primera posició, a l'espera de la seva visita del 7 de desembre al Palau d'Esports de la Seu.

Això sí, les jugadores de Jordi Acero s'han hagut de refer d'un inici de partit impropi, en què el rudimentari equip local s'ha situat amb un increïble 11-1 en els tres primers minuts i mig. La falta d'atenció, ja demostrada en l'últim quart del partit de casa contra el mateix rival, s'ha tornat a manifestar. Afortunadament, la reacció ha estat ràpida i el Cadí ja només perdia d'un punt al final del període. Fins al desenllaç del duel, les coses ja s'han posat de cara. La bona actuació de Montserrat Brotons, molt activa a sota la cistella i en la lluita pels rebots, ha impulsat les seves companyes. També l'altra pivot, Tunstull, i la jove Júlia Soler vhan superat els dobles dígits. Per la banda local només han plantat cara les pivots James i Vuckovic

La fitxa

BBC GRENGEWALD: Logic 4, Hetting 6, Hetto, James 18, Vuckovic 13 -cinc inicial- Leches 2, Lynn Schreiner 2, Jo Schreiner 3, Wolff 6

CADÍ LA SEU: Peña 6, Raventós 7, Strautmane 3, Bahí 9, Tunstull 12 -cinc inicial- Brotons 16, Koenen 6, Kovacevic 11, Ramette 5, Soler 13, Pujol 2

ÀRBITRES: Grigioni (ITA), Obertova (SVK) i Ceccarelli (FRA)

PARCIALS: 14-13, 24-41 (descans), 38-65, 54-90