El conjunt sènior femení del Manresa RC/Cat Central va encaixar una engruixida però lògica derrota al feu del líder de la Primera Divisió Catalana, el CE INEF Barça (76 a 0), en partit corresponent a la segona jornada de la competició. Les osonencomanresanes es van mostrar cohibides durant els primer període contra un oponent que va exhibir un nivell que li permetria ser competitiu a la Divisió d’Honor. No endebades, el conjunt blaugrana disposa de jugadores rocoses en defensa i té davanteres que exhibeixen una velocitat punta envejable. Tot i això, les barcelonines no van materialitzar el seu primer assaig fins al minut 7. Després, van sumar assaigs i transformacions fins al 52 a 0 que reflectia el marcador al descans. A la represa, les de la Catalunya central van ser més consistents en defensa i agosarades en atac i van minimitzar l’anotació de les amfitriones (24 a 0).