CN Manresa: Monné, Fernàndez (4g), Puerta, Mayol (1g), Pelegrín, Noguera (6g), Rey , Del Blanco (1g), Serra (1g), Fargas (1g), Leon (1g), Estany (2g) i Fernàndez.

CN Banyoles; Prieto, Carretero (1g), Masdevall (1g), Cabello, Carreró (2g), Colprim, Riquelme (1g), Carreró, Fernàndez i Rodríguez (1g).

Parcials; 4-4, 3-0, 4-1, 6-1.

Àrbitres: Daniel Gómez i Genoveva Copovi.

El CN Manresa masculí es consolida en el lideratge de la Lliga Catalana de 1a Divisió després de superar amb facilitat al cuer de la categoria. En el matx jugat aquest dissabte, el CN Banyoles ha sabut aguantar el primer quart, en el que ha firmat quatre gols, fent que els de David Torilo només poguessin arribar a la fi dels vuit minuts inicials amb empat a quatre. Els gols bagencs han estat anotats per Noguera i Estany , ambdós de pena màxima, i Fernàndez (2).

Després de la sorpresa inicial, els manresans, s'han posat el mono de treball i han firmat un parcial de 3-0 amb dos gols de Noguera, un d’ells de penalti, i un de l’esquerrà Estany, també des dels 5 metres. D'aquesta manera, s'ha arribat a la meitat del partit amb un avantatge de 7-4.

Després del canvi de camp, ha arribat un autèntic temporal de gols del CN Manresa, que s’ha imposat en els dos darrers parcials per 4-1 i 6-1, deixant els gironins sense resposta. Els gols dels amfitrions en el tercer període han estat de Noguera, Fernàndez, Leon i Del Blanco, en el rebot d’una pena màxima llançada per ell mateix. En el quart els golejadors locals han estat Noguera (2, per un total de 6), Fernàndez (2), Mayol, Serra i Fargas de pena màxima.

Confirmació del potencial de l’equip, que continua encapçalant la classificació, empatat amb el CN Olot, però amb un partit menys.