El Covisa Manresa va trencar la mala ratxa en una de les pistes més difícils de la categoria. Els de Borja Burgos van posar fi a una sèrie de cinc derrotes consecutives en un bon partit en el qual sempre van anar davant.

La intensitat i la defensa alta van ser les armes d’un Covisa que va dificultar la sortida de pilota dels maresmencs i els va obligar a jugar en llarg buscant la posició del pivot Panocha. El primer gol va arribar en el minut inicial quan Santa, al segon pal, va rematar un córner en jugada d’estratègia. Una pilota robada al mig del camp va propiciar un 3 contra 1 que Aaron va transformar en el 0-2.

Els manresans estaven netejant la mala imatge dels últims enfrontaments, però el Mataró va retallar diferències en una errada dels visitants.

En el segon temps, es va mantenir la mateixa tònica. Asís va fer l’1-3 en una falta quan quedaven poc més de deu minuts per al final. Era qüestió de gestionar bé l’avantatge. Els dos porters van tenir bones intervencions i, en el darrer minut, Panocha va enviar una pilota a l’escaire i va retallar el marge desfavorable. La victòria, però, va viatjar al Bages. Dissabte, el Covisa rebrà el cuer Elx al Pujolet.