La Salle va caure a domicili a la pista de l’Espanyol (82-74) en un partit en què els bagencs van trobar a faltar l’experiència i el físic dels jugadors blanc-i-blaus.

Els manresans van començar el partit amb molt d’ofici i entrega, actituds que els van permetre jugar de tu a tu davant d’un rival que compta amb jugadors més experimentats i que han competit a nivells superiors.

A la represa, i amb el resultat d’empat a 39, els locals van castigar els bagencs amb bàsquets sota la cistella i encert des del perímetre que va permetre a l’Espanyol aconseguir avantatges propers als 10 punts. A més, els manresans van cometre algunes errades que van propiciar cistelles fàcils locals.

El quart període va començar amb una Salle molt més intensa i arriscant en defensa, circumstància que van aprofitar per rebaixar el desavantatge del marcador a 6 punts i amb possessió favorable. Tot i aquest inici de període fulgurant manresà, els locals van saber controlar la situació i gestionar el seu avantatge fins al final de l’enfrontament.

La Salle cau a la vuitena posició de la taula i s’enfrontarà el cap de setmana vinent a l’Alpicat, el líder del grup i, a priori, el favorit per endur-se una de les places que dona accés a EBA.