Les fondistes de l’Avinent Manresa Meritxell Soler i Mireia Guarner van protagonitzar un llustrós doblet a la prova femenina del campionat de Catalunya de mitja marató que es va desenvolupar, diumenge, a Lleida. La santjoanenca va oferir la seva millor versió a la capital del Segrià i va conquerir el títol en signar un registre excel·lent (1 hora, 12 minuts i 39 segons). Rere seu, va creuar la línia d’arribada la seva companya d’equip Mireia Guarner (1 hora, 16 minuts i 47 segons). La tercera posició va ser per a la lleidatana Mireia Sosa (AA Xafatolls), amb un temps d’1 hora, 22 minuts i 50 segons.

Pel que fa a la categoria masculina, l’atleta de l’Avinent CA Manresa Abel Casalí va aconseguir una meritòria quarta posició. Tot i això, la seva marca (1 hora, 07 minuts i 57 segons) no li va permetre accedir al podi. Dmitrijs Serjogins (La Sansi) és el nou campió de Catalunya (1 hora, 05 minuts i 01 segon). En aquesta mateixa prova, l’atleta del CAI Petromiralles Francesc Carmona va ser vuitè (1 hora, 10 minuts i 52 segons), i els corredors de l’Avinent CA Manresa Xavier Rodríguez (1 hora, 11 minuts i 22 segons) i Òscar Prat (1 hora, 12 minuts i 51 segons) van signar l’onzena i la quinzena posició finals.

Per últim, assenyalar que dos corredors màster de l’entitat manresana van dominar les seves categories d’edat. Manel Sánchez (M 45) es va imposar amb un temps d’1 hora, 12 minuts i 53 segons i el solsoní Sancho Ayala (M50), amb un registre d’1 hora, 13 minuts i 40 segons.