El CB Esparreguera es va imposar 63-51 al CB Igualada gràcies a l’encert i a la bona defensa dels últims dos períodes. El partit va estar marcat per la important quantitat de baixes als planters dels dos equips. A l’inici de l’enfrontament hi va haver igualtat en la intensitat entre ambdós equips, tot i que quatre triples visitants van acabar tancant el quart amb deu punts d’avantatge. El partit va continuar igualat al segon període, i els igualadins van penalitzar els esparreguerins amb penetracions després de bones circulacions de pilota amb molt de moviment.

A la segona part del partit, els locals van corregir els desajustos defensius i, juntament amb el poc encert exterior dels anoiencs, els van deixar amb només 18 punts anotats en 20 minuts. Els del Baix Llobregat es van endur una victòria important en un partit que els dos equips van preparar per no concedir facilitats al pal baix.