El CB Martorell va aconseguir finalment trencar la ratxa de sis derrotes consecutives i es va endur un important triomf contra l’Azulejos Moncayo CBZ (66-70). Els del Baix Llobregat van viatjar fins a Saragossa en tren per evitar els greuges que impliquen un viatge en cotxe fins a la capital aragonesa, un canvi que sembla que va anar bé als martorellencs, que van començar molt endollats el partit i el van dominar els primers 35 minuts tot i els intents locals per revolucionar el joc. Als darrers minuts, els locals van capgirar el marcador, però l’encert i la bona gestió dels instants finals dels jugadors martorellencs amb més experiència a la categoria els va donar la segona victòria de la temporada.