El CF Igualada de Pedro Milla va corroborar la seva progressió i es va imposar al feu de la Unió Atlètica d’Horta (2 a 4). En el segon minut de joc, Franc Samaniego va sorprendre el porter barceloní amb una canonada des de 20 metres. Un golàs! Els amfitrions no es van destarotar i cinc minuts després van aconseguir reequilibrar el marcador amb un altre gol de traca i mocador, aquesta vegada obra d’Iñaki Villalba. En una primera part vibrant, els locals van remuntar gràcies a una precisa rematada de cap de Pol Llubera (min 35). En contraposició, la doble ocasió de Kader i Franc Samaniego no va fructificar (min 41). A la represa, Sergi Solernou va culminar amb el gol de l’empat una jugada d’estratègia dels blaus (min 58) i, en el tram final de la confrontació, Thommy Bejarano i Isaac Olmo van segellar la victòria.