Una enverinada rematada de Paula Giménez quan s’havien jugat 2 minuts i 17 segons de la pròrroga va sentenciar la segona victòria de la formació femenina del Club Gel Puigcerdà a la Lliga Iberdrola. Les groc-i-negres es van imposar al CH Jaca (6 a 5). El duel entre catalanes i aragoneses va ser vibrant. El primer període es va caracteritzar per la igualtat fins que Kiera O’Hare va donar avantatge a les amfitriones dos segons abans del final (1 a 0). Tres gols de Liga Miljone i un de Paula Marina van permetre al CH Jaca dominar el segon acte (2 a 4) i avançar-se a l’electrònic (3 a 4). Carla Bascón va materialitzar la remuntada de les amfitriones a l’inici del tercer període, però Liga Miljone va signar l’empat a cinc i va forçar la pròrroga.