Un hat trick del pivot Marc López Marlo va ser cabdal per tal que el CFS Esparreguera d'Àlex Tudela segellés la quarta victòria en les últimes cinc jornades al grup 2n de la Tercera Divisió Nacional. Els blanc-i-vermells van sotmetre l'EFS Balaguer Comtat d'Urgell a la capital de la Noguera (3 a 4).

La intensitat que van exhibir els del Baix Llobregat a l'inici de la confrontació i l'encert rematador de Marc López Marlo van propiciar que els esparreguerins adquirissin un notable avantatge durant els tres primers minuts del partit (0 a 2). Els amfitrions van reaccionar i van equilibrar el joc fins que Èric Cuevas (min 10) va minimitzar la diferència (1 a 2). Va ser un miratge. Marc López Marlo va tornar a exhibir la seva voracitat golejadora i, encara no un minut després, va tornar a ampliar el marge de què gaudien els visitants a l'electrònic (1 a 3). Aquest va ser el marcador amb el qual ambdues formacions es van retirar als vestidors.

Els balaguerins van protagonitzar un nou embat ofensiu a l'inici de la represa i el gol de Neider Valencia (min 21) els va donar, altra vegada, possibilitats de consumar la remuntada (2 a 3). Els esparreguerins, però, van afrontar la situació amb serenor i Joan Roy (min 32) va materialitzar el quart gol dels blanc-i-vermells (2 a 4). L'alegria va ser fugissera. Uns segons després, Salvador Farré va marcar el tercer gol dels amfitrions (3 a 4) i va obligar als esparreguerins a maldar per segellar un valuós i treballadíssim triomf fins el darre alè de la confrontació. La victòria permet al CFS Esparreguera escalar fins a la novena posició a la taula classificatòria (12 punts).

Per la seva banda, després d'encaixar tres derrotes consecutives, el Futsal Athletic Vilatorrada va tornar a puntuar en signar taules amb l'SD Espanyol (2 a 2). Tot i la vivesa del joc, el primer període va finalitzar amb un inusual empat sense gols al Pavelló Municipal de Sant Joan de Vilatorrada. El pivot Guillermo David López Guille va avançar els amfitrions a l'electrònic a l'inici de la represa (min 22). Aquest mínim avantatge es va mantenir fins al tram final del duel. Aleshores, els visitants van remuntar (1 a 2) gràcies als gols materialitzats per Santiago Cervera (min 36) i Jan Vall (min 38). Thales Emanuel Paulino va establir la igualada definitiva uns segons després. A hores d'ara, el Futsal Athletic Vilatorrada és vuitè (13 punts).

Tampoc va poder sumar els primers punts en aquesta novena jornada l'Esmebages CEFS Santpdor. Els bagencs van encaixar una nova derrota al Pavelló Rafa Martinez contra el CFS l'Eixample (3 a 8). Els barcelonins van fonamentar la golejada a la represa. Al final del primer període, el marcador registrava un esperançador empat (1 a 1). Adrià García va donar avantatge als amfitrions (min 7) i Biel Martínez va reequilibrar el marcador (min 14). A l'inici del segon període, Jan Serrano (min 23) va replicar el gol del barceloní Marc Massana (min 22), però en els següents nou minuts el CFS l'Eixample va marcar cinc gols (2 a 7) i va sentenciar el guanyador de la confrontació.

Per últim, assenyalar que el partit que havia d'enfrontar el Restaurant La Barca FS Monistrol i el CFS Imuntanya Linyola es va ajornar.

La fitxa tècnica.

EFS Balaguer Comtat d'Urgell. Xavier González (p), Josep Viola, Neider Valencia, Aleix Viola, Adrià Vilarasau, Oriol Delfau, Salvador Farré, Èric Cuevas, Jordi Martínez, Iker Capdevila i Otman Rabah Taleb.

CFS Esparreguera. Adrián Jiménez Acha (p), Carles Cantón, Joan Roy, Jordi Boleda i Marc López Marlo -cinc inicial-, Ferran Pedregosa, Said Nour, Marc Godall, Lahbib El Khoulati Husse i Àlex Infante (p).

Àrbitres. Sergi Caubet Milla, Pau Dueñas Samper i Natàlia Perán Consuegra (Delegació de Lleida). Van amonestar els locals Oriol Delfau (min 18), Adrià Vilarasau (min 29), Otman Rabah Taleb (min 33) i Aleix Viola (min 34) i els visitants Said Nour (min 18), Joan Roy (min 23), Àlex Tudela (entrenador)(min 29), Jordi Boleda (min 29) i Marc López Marlo (min 32).

Gols. 0-1 Marc López Marlo min 1, 0-2 Marc López Marlo min 2, 1-2 Èric Cuevas min 10, 1-3 Marc López Marlo min 11, 2-3 Neider Valencia min 21, 2-4 Joan Roy min 32 i 3-4 Salvador Farré min 32.