L’equip masculí s’estrena amb una costosa victòria a Mataró

Els blanc-i-vermells posen després de vèncer al Maresme | MANRESA RC

Els blanc-i-vermells posen després de vèncer al Maresme | MANRESA RC / Lluís Cuberes i Martí. Manresa/Mataró

Lluís Cuberes i Martí. Manresa/Mataró

Després de tres setmanes d’inactivitat, la formació masculina del Manresa RC es va estrenar a la Primera Divisió amb un treballadíssim triomf al camp del CR Mataró/Badalona (21 a 35). Una victòria que no es va poder consolidar fins ben entrada la segona meitat. En un partit caracteritzat per la igualtat i en el qual la defensa dels amfitrions va esdevenir un mur infrangible, almenys durant el primer període, l’encert de Mathis Randé en els cops de càstig va permetre als bagencs adquirir un avantatge de 0 a 9 (min 27) que els locals van minimitzar abans del descans (8 a 12). Els maresmencs van remuntar a la represa (min 46) gràcies a un assaig d’Omar Miniño i la posterior transformació de Ricard Magrià (15 a 12) i al minut 66 encara duien la iniciativa a l’electrònic (21 a 18). En el tram final del duel, dos assaigs d’Evan Delbourg, les consegüents transformacions i un cop de càstig materialitzat pel precís Randé van propiciar el triomf blanc-i-vermell.