Messi obre el triomf d’una Argentina que jugarà a quarts amb Països Baixos

Messi, feliç després del triomf | KAI PFAFFENBACH/REUTERS

Messi, feliç després del triomf | KAI PFAFFENBACH/REUTERS / Redacció. Manresa

Redacció. Manresa

L’Argentina de Messi va avançar ahir cap als quarts de final del Mundial de Qatar en derrotar Austràlia per 2-1 en un partit que va adquirir una emoció inesperada després d’un autogol dels sud-americans. El conjunt de Scaloni es trobarà divendres (20 h) els Països Baixos dels blaugrana Memphis i De Jong en l’antepenúltima ronda després del triomf de l’equip taronja davant els EUA (3-1).

Messi va obrir el marcador al minut 35 i, quan Álvarez, davanter del City, va establir el 2-0 al 57 semblava que Argentina ja ho tenia fet. Però Fernández va anotar a la seva porteria al 77 i Austràlia va intentar empatar, amb una darrera ocasió de Kuol que hauria pogut dur el partit a la pròrroga.

Països Baixos també manava per 2-0 gràcies a Memphis i Blind, i Wright va escurçar al 76. Cinc minuts després, Dumfries va sentenciar. Avui, França-Polònia (16 h) i Anglaterra-Senegal (20 h).