Un hat-trick de Franco guia la UD San Mauro a la cinquena victòria

L’incisiu Josep Navarro va marcar el sisè gol dels ‘mauristes’ | ARXIU/MIREIA ARSO / REDACCIÓ. SANTA MARGARIDA DE MONTBUI

Redacció. Santa Margarida de Montbui

La UD San Mauro de Santa Margarida de Montbui va golejar la històrica UE Tàrrega (6 a 0) i s’enfila fins al cinquè lloc a la taula classificatòria. Un hat-trick del davanter de referència maurista Franco (minuts 15, 20 i 25) va encarrilar la victòria del conjunt anoienc. Els jugadors de Jesús Milán van exhibir intensitat i determinació des dels primers minuts de joc i, ben aviat, el veterà central Bernat Benito va avançar el seu equip al marcador (min 7). L’avantatge va esperonar els amfitrions i, en els minuts següents, l’allau de joc ofensiu dels mauristes i l’encert rematador de Franco van sentenciar el duel (4 a 0). A la represa, Sergi Adarve i Josep Navarro van arrodonir la meritòria golejada montbuienca.