La Pirinaica encaixa la quarta derrota degut a una relliscada

Una inoportuna patinada del central Marc Ávila va ser l’origen de l’acció que va determinar el guanyador d’un partit caracteritzat per l’equilibri

El jove davanter Ferran Rabassa | MIREIA ARSO

El jove davanter Ferran Rabassa | MIREIA ARSO / ORIOL HONTANGAS ROSELL. MANRESA

Oriol Hontangas Rosell. Manresa

Sisena jornada consecutiva sense conèixer la victòria. El FC Pirinaica va encaixar la quarta derrota a la lliga contra la històrica Unió Atlètica d’Horta (0 a 1). Una acció desafortunada va decidir un duel equilibrat en el qual les defenses d’un i altre equip van neutralitzar les davanteres de l’oponent. Transcorria el minut 64 quan el central Marc Ávila, situat a la posició corresponent al lateral dret, va relliscar quan tenia la pilota controlada. L’acció va permetre a un davanter barceloní pispar l’esfèrica i assistir el seu company Jordi López per tal que marqués l’únic gol del duel.

La intensitat que van exhibir ambdues formacions durant el primer període va propiciar un partit atractiu però igualat en el qual les ocasions de gol van ser escadusseres. En aquest primer acte, només una rematada al primer pal de David Cabezas va merèixer el qualificatiu d’ocasió de gol. Els amfitrions van assumir la iniciativa ofensiva a la represa, però la malaurada acció de Marc Ávila va donar avantatge als barcelonins. Els vermells van maldar per reequilibrar el marcador en els últims 25 minuts, però les rematades de cap de Jesús Peñarrubia i Ferran Rabassa i la canonada de Marcel Bellido no van fructificar.