La Salle es recupera d’un mal primer període i passa per sobre del Castellar

Redacció. Manresa

La Salle es recupera d’un inici fluix i amb dubtes per acabar imposant-se amb claredat (57-75) al CB Castellar. Els manresans van entrar al partit tous en defensa i van permetre que els locals anotessin amb certa facilitat i mantenint-se dins del partit gràcies a l’encert des de la llarga distància. Al segon quart, però, els bagencs van endurir la defensa i van aconseguir reflectir la igualtat que es veia al parquet al marcador, i es va arribar a la mitja part amb un ajustat 35-32.

A l’inici del tercer quart, els visitants van encadenar tres triples que els van permetre recuperar l’avantatge. Un fet, però, que no va frenar la voluntat bagenca per trencar el partit i assegurar-se la cinquena victòria del curs.

De fet, a l’inici del quart període La Salle va engranar la sisena velocitat i va trobar moltes facilitats per anotar i aconseguir diferències notables al marcador que van acabar de segellar el partit. A més, la bona defensa visitant forçava llançaments forçats i ben puntejats, fet que en reduïa la seva efectivitat i deixava els locals sense armes per intentar somiar una remuntada final.