Judo

Noelia Jardo, de l'Esport7, acaba setena en l'estatal absolut de judo

La júnior Íngrid Domínguez, del Judo Moià, va quedar fora després de dos combats

Noelia Jardo, en una projecció durant la disputa del campionat

Noelia Jardo, en una projecció durant la disputa del campionat / Esport7

Redacció . Manresa

La judoka de l'Esport7 i del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès Noelia Jardo va finalitzar en setena posició en la categoria de menys de 48 quilos la seva participació en els Campionats d'Espanya absoluts de judo, que es van celebrar al pavelló Gallur de Madrid. Una altra de les nostres representants, Ingrid Domínguez, del Judo Moià, va perdre el segon combat i no va poder entrar en la repesca.

Pel que fa a Jardo, va imposar-se en el primer combat davant de la madrilenys Lucía Pastor, però va ser derrotada en el segon per la valenciana Mireia Rodríguez, qui acabaria aconseguint la medalla de plata en caure en la final contra la gallega Eva Pérez.

Jardo va entrar en el camí de la repesca. Va vèncer en el primer combat contra la basca Naia Sánchez, però va caure en el que li hauria donat la possibilitat de lluitar per la medalla de bronze contra la canària Zuleima Falcón. Aquesta tampoc no va pujar al podi, ja que va caure en la lluita pel tercer lloc davant de la catalana Jana Cid.

Pel que fa a Ingrid Domínguez, que està en el seu primer any de júnior, va participar en l'absolut de menys de 57 quilos. Va derrotar la basca Deniba Konare en el debut, però va caure en el segon, contra la madrilenys Izaskun Ballesteros, i no va poder entrar a la repesca.