Rugbi

El Catalunya Central cau en un intens partit contra el Sant Cugat B

L'equip bagenc-osonenc acaba la primera volta amb dos triomfs i tres derrotes

Una de les melés del partit entre bagenc-osonenques i vallesanes

Una de les melés del partit entre bagenc-osonenques i vallesanes / El Tafaner de Santpedor

Redacció . Manresa

El CR Catalunya Central, l'equip sènior femení de rugbi format en part per jugadores del Manresa Rugby Club, va caure per 12-15 contra el Sant Cugat B en el darrer partit de la primera volta de la seva competició. D'aquesta manera, arriba a l'equador del torneig amb un balanç de dues victòries i tres derrotes.

El Sant Cugat B va començar millor el partit, amb un parcial de 0-10 gràcies a dues de Martina de Benito sense transformació. A la represa, però, les locals (el partit es jugava a Vic) van retallar la distància a través de Maria Prat i va haver de continuar lluitant quan les vallesanes van instaurar el 5-15. En el tram final, Maria Sort va fer un assaig, transformat per Maria Prat. El triomf era a prop però, tot i una gran cursa final, no va arribar. La segona volta no arrencarà fins el proper dia 15 de gener.

Alineació del CR Catalunya Central:

Victòria Silveira, Brenda dos Ramos, Sarai Aramburu, Cristina Elié, Marina Bertrán, Ona Roca, Nuna Martín, Lara Ventura, Erin Yuste, Meritxell Esturi, Maria Prat, Martina Guirado i Núria Jordà.

També van jugar: Alba Albarellos i Sara Cruz.

Àrbitre: Joan Gea Rubio.