Un CG Puigcerdà minvat per les baixes cedeix a Logronyo

L’absència del porter Julio Rapún i la manca d’intensitat dels cerdans van propiciar la inesperada primera victòria a la lliga del conjunt de La Rioja

Anuar Rabat Torrent va debutar amb el primer equip cerdà | JAVIER GÓMEZ BRIZ

Anuar Rabat Torrent va debutar amb el primer equip cerdà | JAVIER GÓMEZ BRIZ / Lluís Cuberes i Martí. Manresa

Decepció majúscula. El CG Puigcerdà va encaixar una sorprenent derrota en el partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga Nacional. Els groc-i-negres van perdre a la pista del Milenio Panthers de Logronyo (10 a 8), una formació plena de jugadors forans que reglamentàriament no es pot classificar per al play-off.

Els puigcerdanencs van afrontar el matx amb nombroses baixes, inclosa la del porter aragonès Julio Rapún, que aquests dies competeix en el mundial U20 amb la selecció estatal. Els amfitrions van adquirir avantatge a l’electrònic quan només s’havien consumit 27 segons. La reacció dels cerdans va ser immediata i Ignat Zemchenko i Pol Costa van signar la remuntada (1 a 2). Va ser un miratge. La manca d’intensitat en defensa va abocar els visitants a encaixar quatre gols seguits (5 a 2), una diferència que Stetsyura i Zemchenko van minimitzar al final del primer període (5 a 4). Als sis minuts de la represa, l’equip de la Rioja havia ampliat el seu avantatge fins a un perillós 8 a 4. El tercer i el quart gol de Zemchenko (minuts 28.51 i 32.34) i el materialitzat per Leon Kelwey-Brown (minut 29.33) van tornar a deixar el partit a l’abast del CG Puigcerdà (8 a 7). Fins i tot, Marc Gómez va assolir l’empat a l’inici del tercer acte. Onze segons després, va marcar De Repentigny i Vedyapin va sentenciar la victòria local (minut 44.39).