L’allau ofensiva local du el Sala 5 Martorell a perdre a Saragossa

La plantilla martorellenca va caure a terres aragoneses | ARXIU/FRANCISCO J. VELASCO / REDACCIÓ. SARAGOSSA

Redacció. Saragossa

El Sala 5 Martorell va cedir a la pista de l’AD Sala 10 Saragossa (7a 1). La pressió a tota la pista dels aragonesos va provocar una allau d’oportunitats a favor de la formació entrenada per Jorge Palos fins a l’equador de la primera part. En aquest període, els amfitrions van generar tretze ocasions de gol, de les quals en van materialitzar tres. A més, just abans del descans, Óscar Villanueva va fer pujar el 4 a 0 a l’electrònic. A la represa, els martorellencs van equilibrar el joc tot i encaixar el cinquè (min 23). Èric Panés va minimitzar la diferència uns segons després i va estavellar una rematada de cap al pal (min 34). El Sala 5 Martorell davalla un lloc a la classificació i ara és dotzè amb 16 punts, a cinc de la zona de descens.