El Fruitosenc venç el Nàstic en un partit farcit de gols

Els de Sant Fruitós estrenen entrenador i ho fan amb un hat-trick d’Ignasi Sala, mentre que els manresans marquen dos cops de penal

El Fruitosenc va crear una gran quantitat d’ocasions | EDUARD VEGA

El Fruitosenc va crear una gran quantitat d’ocasions | EDUARD VEGA / REDACCIÓ. MANRESA

Redacció. Manresa

El Fruitosenc va estrenar nova etapa, amb Francis Herrero com a nou entrenador, i ho va fer per la porta gran, guanyant el Gimnàstic de Manresa (6-3) en un partit de gran intensitat i molts gols.

Els locals es van avançar molt d’hora, amb el primer gol de Nasi Sala, i durant la primera meitat hi va haver molta igualtat i un gran ritme de partit, en què els manresans van empatar ràpidament amb un penal clar executat per Villa, però Sala va fer dos gols més abans del descans que donaven avantatge als d’Herrero.

Al segon temps, un altre penal, més rigorós, va permetre a Rodríguez apropar els visitants, i, amb el Fruitosenc desorientat, Villa va igualar el matx. El nou tècnic local va introduir homes de refresc que van recuperar el control, i, quan el Gimnàstic va buscar el gol de la victòria, Planas va marcar per als santfruitosencs, de contraatac, a vint minuts per al final. Vuit minuts després, López sentenciava el matx, i Ribera faria el definitiu 6-3 a les acaballes del partit.

Amb aquest resultat, el Fruitosenc recupera les sensacions perdudes després de la derrota contra el líder. El Nàstic, en canvi, perd el primer partit en quatre jornades abans de l’aturada nadalenca.