El bagenc Pol López lidera el segon triomf de Catalunya

Un pòquer de gols del pivot vilomarenc va segellar la golejada infligida a Ceuta per la selecció sub-16 a la fase prèvia de l’estatal per autonomies

Un defensa talla una acció del pivot del Covisa Sirius Coll  | FED. CATALANA DE FUTBOL

Un defensa talla una acció del pivot del Covisa Sirius Coll | FED. CATALANA DE FUTBOL / Lluís Cuberes i Martí. Manresa

La selecció catalana sub-16 va aconseguir la segona victòria a la fase prèvia del campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en golejar el combinat representatiu de Ceuta (0 a 8) en partit corresponent a la segona jornada del grup A. Dilluns, els jugadors dirigits pel tècnic olesà Jordi Barrero, exjugador i entrenador del Manresa FS, es va imposar a l’Aragó (2 a 4). Atès que en la primera jornada la Comunitat Valenciana va vèncer el conjunt ceutí (3 a 2) i que ahir Galícia va sotmetre el combinat valencià (3 a 1), la selecció catalana lidera en solitari el grup, amb 6 punts. Catalunya, amb el porter del Sala 5 Martorell Guillem Beumala a l’equip inicial, va fonamentar el seu triomf en un pòquer de gols del pivot del vilomarenc del Barça Pol López (minuts 15, 19, 22 i 31). El tanca santvicentí del Covisa Manresa FS Aleix Coll i el pivot vigatà del degà del futbol sala manresà Sirius Coll van contribuir a la victòria. Sirius Coll va marcar, dilluns, el quart gol de la selecció catalana contra l’Aragó.