Hoquei patins/World Skate Europe Cup

El Lió serà el rival de l'Igualada Rigat en els vuitens de final europeus

Els arlequinats s'enfrontaran als francesos, amb l'anada a casa, i si passen ronda jugaran davant de l'Alcoi o el Braga

Roger Bars i Gerard Riba, peces clau en la temporada de l'Igualada Rigat

Roger Bars i Gerard Riba, peces clau en la temporada de l'Igualada Rigat / Oscar Bayona

Redacció

L'Igualada Rigat jugarà contra el RHC Lió en els vuitens de final de la World Skate Europe Cup, després del sorteig que es va fer dijous a la tarda a Lisboa. El partit d'anada es disputarà a les Comes el 28 de gener i la tornada, en territori francès l'11 de febrer.

En cas que passi l'eliminatòria, els arlequinats tindran un adversari més complicat en els eventuals quarts de final. Aquests els jugaria davant de l'Alcoi, a qui ja va guanyar en partit de lliga dies enrere per 5-3, després d'un duel trepidant, o el Braga portuguès, actualment en novè lloc, de catorze equips, en el campionat portuguès.

El Lió va superar la fase anterior jugant a domicili a la pista del Remscheid alemany, que era qui organitzava el triangular. Els francesos van superar els teutons per 1-4 i abans havia derrotat l'altre equip del grup, el King's Lynn anglès, per 0-4.

Pel que fa als altres equips de la Parlem OK Lliga, el Voltregà jugarà contra el Diessbach suís i, si passa, davant del guanyador del duel entre el Follonica italià i, precisament, el Remscheid; el Caldes rebrà La Vendeenne i, en cas de superar ronda, jugarà davant del vencedor del partit entre el Herringen alemany i el Coutras francès, que va disputar la fase prèvia a Igualada. Finalment, el Finques Prats Lleida rebrà el Valdagno italià i, si guanya, jugarà els quarts, amb la tornada a casa contra el Grosseto o el Bassano, tots dos transalpins.