L’encert defensiu i en atac al darrer quart propulsa el Cadí

Redacció. Manresa

El setè triomf del Cadí La Seu va arribar ahir a Galícia en la sempre difícil pista de l’Ensino, en un partit que les locals van tenir dominat en el marcador fins al daltabaix del darrer quart. Amb un total de 16 triples i una gran actitud defensiva a la segona part, especialment en un darrer quart en el qual l’Ensino només va anotar cinc punts, les catalanes van poder fer caure el matx a favor seu.

Les locals van sortir més concentrades que les jugadores del Cadí, que a darrera hora es van apropar, 17-15 al final del primer quart. En el segon, la defensa de l’equip dirigit per Jordi Acero va fer aigües i les gallegues van sumar 28 punts (45-37 al descans).

El panorama va canviar després del pas pels vestidors. Tres tiples de Peña van marcar un primer punt d’inflexió i, tot i que al final del tercer període l’Ensino encara manava (57-54), el Cadí va cavalcar cap a la victòria amb un gran encert a les dues cistelles.